Φρανκενστάιν senior

 

 

Να βγει αυτό το γαμημένο το 2011, μου είπε. Λάθος καθρέφτη κοιτάς, του απάντησα, δεν είναι αυτό γαμημένο, εμείς είμαστε οι γαμημένοι. Αυτό είναι ενεργητικό, εμείς παθητικοί, τι σκατά μάθαινες τόσα χρόνια; Άλλοι λιγότερο ξεσκισμένοι, άλλοι πιο πολύ, δεν θα κρατάμε και μεζούρα για την διείσδυση, ο γαμημένος είναι γαμημένος, αδιαπραγμάτευτο αυτό, μη κοιτάς τις μαλακίες που συζητάγαν ο Ennis κι ο Jack, you know I aint queer, me neither, ποιόν να κοροϊδέψουμε, δεν είναι σινεμά εδώ, ούτε σενάριο. Δεν είναι one shot thing. Ξέρεις κάτι ρε συ; ρώτησε. Λόγω παιδιών θα πρέπει να αντέξουμε τον πόνο, ακόμη κι όταν το τέρας μας ανοίγει στα δυο να μη μας δει ούτε αυτό, ούτε τα παιδιά μας να κάνουμε μορφασμούς πόνου, σταγόνα ιδρώτα μη δουν πάνω μας, να προλάβουμε να σκουπίσουμε τα αίματα πριν ξεραθούν. Σαν τον οδοντογλυφίδα στο La vita e bella εννοείς; Αυτό, ναι ρε, αυτό, με καναδυό φτηνά ποτά ενδιάμεσα σαν αναισθητικό. Την ψυχή τους και την ψυχή μας να σώσουμε, για όλα τ’ άλλα τα κομμάτια μας κουτσά-στραβά θα βρίσκουμε ράμματα.

 

 

 

5 thoughts on “Φρανκενστάιν senior

  1. Ο δράκος έχει πολλά κεφάλια και η κακιά βασίλισσα κουνάει το δηλητηριασμένο μήλο μπροστά στα πρόσωπά μας. Είναι λίγο ζόρικο το παραμύθι μας αλλά πάση θυσία θα φροντίσουμε ακόμα και αν δεν ζήσουμε εμείς καλά, αυτά, να ζήσουν καλύτερα. 🙂

  2. Καλά που υπάρχουν κι εκείνα τα παιδιά.
    Να απαλύνουν το αλάτι που πέφτει πάνω στις όποιες πληγές μας.

  3. Καλά που υπάρχουν πληγές, ειδάλλως το αλάτι θα επιβεβαίωνε απλά τον κανιβαλισμό μας…

  4. “Την ψυχή τους και την ψυχή μας να σώσουμε, για όλα τ’ άλλα τα κομμάτια μας κουτσά-στραβά θα βρίσκουμε ράμματα.”

    Δεν μπορώ να εκφράσω με λόγια το πόσο συμφωνώ με αυτήν την κουβέντα……

    Όλα μπορούν να τα πάρουν….την αξιοπρέπειά σου όμως μόνο αν τους την χαρίσεις….ή την χαλαλίσεις….ή την χαραμίσεις…..μόνο εσύ μπορείς να την δώσεις….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s