κώμα

tumblr_n8ouqgXg4G1sk13lco1_500

 

Ένα μισάωρο ν’ αδειάσεις το μυαλό σου από τα πάντα, δίπλα στη θάλασσα, χωρίς παραπανίσια υφάσματα και κάθε λογής πανιά να κρέμονται πάνω σου. Με ανοχύρωτο σώμα παραδομένο σε θέα κοινή, με τα κουσούρια, τα σημάδια, τη φθορά, τη σκουριά του. Aν αγγίξεις άλλο δέρμα και τα δυο μαζί συνωμοτήσουν στα μουγκά και βγάλουν τα μυαλά από το κώμα έστω για πέντε λεπτά, σε καλό δρόμο είσαι.

Αυτό μου φαίνεται συμπυκνωμένη ευτυχία που μέσα της μπορείς να αραιώσεις όλα τα μη, δεν, όχι, ίσως και γιατί της μέρας, για να τα καταπιείς ευκολότερα όταν ξαναντυθείς και πάρεις το δρόμο της επιστροφής για τα τσιμέντα.

2 thoughts on “κώμα

  1. Καλησπέρα.
    Θα συμφωνήσω με τον Doros Antoniadis, ξέροντας όμως πως ο κάθε ένας γράφει όταν θα του φωνάξει ο εαυτός του…”βγάλε με, γράψε αυτό που σου είπα πριν λίγο, αυτό που σε έβαλα να σκεφτείς,”.
    Να είσαι καλά και εύχομαι τα μισάωρα δίπλα στην θάλασσα, να γίνουν ώρες και αυτές με την σειρά τους ημέρες και γιατί όχι και μήνες.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s