Εφτάμιση. Τους είδα σήμερα στη διαδρομή. Μπουφάν στους γυρτούς ώμους. Φύλλα πεσμένα στους δρόμους. Σκέφτομαι αν θα ανατρίχιαζα βλέποντας μπουφάν πεταμένα δεξιά κι αριστερά στα πλακόστρωτα και ανθρώπους να σκεπάζονται με φύλλα για να μη τους δαγκώνει η πρωινή ψύχρα. Βλακείες σκέφτομαι. Αλλά μπορώ να το κάνω και χειρότερο: μπουφάν να κρέμονται απ’ τα δέντρα, να κιτρινίζουν, να ξεθωριάζουν, να γίνονται κουρέλια και να πέφτουν ένα ένα, κάνοντας ένα ξέψυχο «ωχ», έναν σακατεμένο γδούπο, ερήμην αφεντικών.
Τα αφεντικά πούλησαν τα «ωχ» τους. Ο,τι μπόρεσαν πούλησαν. Όσο όσο. Δύσκολος χειμώνας μπροστά. Μουγκός. Φοβάμαι πως κανέναν δεν τρομάζουμε πιά, ντυμένοι ή γυμνοί.
Ανατρίχιασα …
Μάλλον η πρωινή ψυχρούλα θα φταίει .
μάλλον. ειναι παράξενα τα δέντρα εδώ στο βορά
Μα κανέναν.Σήμερα μια γάτα καθόταν στην αυλή και όταν κατευθύνθηκα προς το μέρος της φουριόζος,με κοίταξε βαριεστημένα και απέστρεψε το βλέμμα,χωρίς να κουνηθεί,μέχρι να προσπεράσω.Ακόμα και η φύση αρχίζει να μας θεωρεί περιττούς.
το επόμενο χειρότερο -που θα σου συμβεί, ασυζητητί- είναι να σε κοιτάξει με grinning mode
δεν ξερω γιατι μου αρεσε τοσο η ιδεα της αντιστροφης,,δεν βρισκω λογικη χαχα
στην προηγούμενη ζωή σας θα ήσασταν φουτεράκι
φταίει που ακόμα και γυμνοί, παριστάνουμε τους ντυμένους
ας ρίξουμε ένα τσιπουράκι πάνω μας
Το ωχ το διάβασα για αχ. Θα φταίει η ψυχρούλα
θυμάστε την εποχή των “χα” ;
Παρεξηγήθηκε πλέον το χα. Την θυμάμαι
θηκε
Κάποτε τα μπουφάν πρέπει να γίνουν πανοπλίες …
και τα “ωχ” να γίνουν “γκρρρρ” !!!
Καλησπέρα …
θα τρομάξουν τα δέντρα και θα φύγουν. πάντα βρίσκεται ένα άλλοθι για τους άτολμους
Είναι προφητικό για ένα “πάντα φθινόπωρο”; Ωχ που δε θα νοιαστούν τα αφεντικά να καταλάβουν. Ωχ να μη μείνουμε γυμνοί, άδειοι και έρημοι ταυτόχρονα..
σας πονάει και σας η μελανιά, ε ;
μηπως ημουν μπουφαν δεν ξερω,ή ακομα καλυτερα φυλλο φτηνοπωρου as u say
as u wish